Patent Ücretleri

Patent ücretleri; vekil ücretleri ve başvuru ücretleri toplamından meydana gelir. İlgili merci her sene belli harç tutarı talep eder. Bu fiyatlarda değişimler meydana gelmektedir. Online başvuru yöntemleri ya da posta kargo vasıtası ile yapılan başvurular için ücret değişikliği de söz konusudur. Sistem Patent üzerinden fiyatları net bir şekilde öğrenmeniz söz konusudur.

Müracaat tutarı haricinde talep ettiğiniz diğer hizmetler de ayrı bir şekilde ücret olarak ortaya çıkacaktır. Buluşun tescil olması öncesinde yatırılması gereken patent ücretine ek, buluşun tescil edilmesi için müracaat sonrasında koruma senesi açısından harç yatırılması gerekir. 20 sene olan bu sürenin uzatılması mümkün olmaz.

Patent ücretleri neye göre belirlenir?

Her sene ilk ayda belli olan harç tutarları haricinde, tescil müracaatı yapılması, patent dosyası oluşturulması, tescil durumunun takip edilmesi gibi faaliyetler için ücret talep edilebilir. Sistem Patent şirketi vekillik hizmeti ile bu noktada profesyonelliğini ve yüksek kalitesini ortaya koymaktadır. En uygun fiyatlar ile daima tercih edilen bir kurum olmayı başarmıştır.

Marka tescili ve patent konu başlıklarında çok fazla merak edilen konu olduğunu biliyoruz. Bu noktada bilgi almak, doğru verileri ulaşmak adına Sistem patent şirketini tercih etmeniz önem arz eder. Aynı zamanda canlı destek hattı ile görüşme kurarak sorularınıza yanıt alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir